National Geographic Eesti, 3/2021

National Geographic Eesti 2021. aasta märtsikuu numbri kokkuvõte

TRÜKIPROOV: Ukraina „ronginaised“ – Ukraina raudteede äärsetes majakestes töötavad ülesõidukorraldajad, kes aitavad tagada turvalisust.

AVASTA: „Loodusõnnetusi“ põhjustab inimene – Kliimamuutusest jõudu saavaid põlenguid, torme ja viirusi tuleks ehk nimetada inimtekkelisteks loodusõnnetusteks.

AVASTA: Iidne putukapüünis; Surmava viiruse väljanuuskimine; Evolutsioon korjamise vastu; Surmalõksust kunstiteoseks; Elu pärast põlengut; Kaljud ja tähed; Jõgede vabastamine; Saapa hingeelu.

AVASTA: Varjatud lood – Elavates muuseumides portreteerivad kostümeeritud ajaloogiidid inimesi minevikust, jutustades Ameerika lugu ja meenutades valusaid teemasid nende nurga alt.

National Geographic
National Geographicu põnevad erinumbrid
Ajakiri ilmub kuus korda aastas.

MEIE KINNISIDEE MARSS: See tolmune punane planeet on meid sajandeid paelunud. Me teame Marsist üha rohkem, aga tema saladused hoiavad meid põnevil.

SIRGJOON MÄGEDES: Ühes USA ministeeriumis kaardile tehtud pisike muudatus viis India ja Pakistani maailma kõrgeima asukohaga tandrile sõdima. Kes selle muudatuse tegi ja miks, on olnud mõistatus – kuni praeguseni.

VÕIDUJOOKS LÕPEB: Murest võistluskoerte kohtlemise pärast keelustas Florida koerte võidujooksude kihlveod, ja nüüd on hurtade võidujooksu päevad USA-s loetud.

MEIE FOTOGRAAFIDELT: Cristina Mittermeier.

TOIMETAJA VEERG: Kiri rektorile

Jaga lugu:
Klienditeenindus
KlienditeenindusVana-Lõuna 39/1, 19094 TallinnTel: 667 0099 (tööpäeviti 9–17)
Rain Väät
Rain VäätVastutav väljaandjaTel: 667 0044
Erkki Peetsalu
Erkki PeetsaluPeatoimetajaTel: 501 8100
Margit Raias
Margit RaiasToimetaja-korrektorTel: 504 1108
Sven Puusepp
Sven PuuseppGraafiline disainerTel: 512 3163
Markus Savi
Markus SaviReklaamimüügi projektijuhtTel: 58 807 706