National Geographic Eesti, 10/2021

National Geographic Eesti 2021. aasta oktoobrikuu numbri kokkuvõte

TOIMETAJA VEERG: Lennukid (ja rongid) ja autod.

TRÜKIPROOV: Mürgitatud ilu – Piltidel, mida võiks esmapilgul pidada maalideks, jäädvustab fotograaf, kuidas kaevandusjäätmed on hävitanud ühe Rumeenia oru.

AVASTA: Jääkülm viies ookean: Lõuna-Jäämeri; Geeninäppaja kärbes; Klaasist jahvatatud liiv; Kes see karu on?; Õhuakrobaatika; Planeedi heaks.

AVASTA: Kasulik sumin – Angelina Jolie räägib oma armastusest mesilaste vastu, õpetab naisi nende eest hoolitsema ja poseerib sel rabaval fotol.

National Geographic
National Geographicu põnevad erinumbrid
Ajakiri ilmub kuus korda aastas.

AVASTA: Ekstreemne ekspeditsioon – Arktika uurimisekspeditsioonis osalenud fotograaf õppis polaaröö pimeduses jääga kaasa triivides tundma otsatut ilu ja iseenda piire.

MEIE FOTOGRAAFIDELT: Enric Sala.

MEIE TULEVIK ON ELEKTRILINE: Roherevolutsioon transpordis on alanud. Tänapäevased akutoitel autod müüvad hästi ja tulekul on saastevabad lennukid.

KUI ROHELINE, KUI VARSTI: Väikesed akutoitel lennukid on tulekul. Suurte heitmevabade liinilennukite ehitamine on aga hirmutavalt suur väljakutse.

KUI KOHTUVAD KAKS MAAILMA: Bulgaaria paganlikud traditsioonid loovad silla inim- ja vaimude maailma vahele, et võita kurjust ning tuua jõukust ja tervist.

ŠIMPANSITE PÄÄSTMINE AITAB LEIDA LOOTUST KESET KAOST: Ühes Kesk-Aafrika varjupaigas on traumeeritud šimpansid oma hooldajatele elutahte eeskujuks.

TOIMETAJA VEERG: Ekseldes kanjonis.

Jaga lugu:
Klienditeenindus
KlienditeenindusVana-Lõuna 39/1, 19094 TallinnTel: 667 0099 (tööpäeviti 9–17)
Rain Väät
Rain VäätVastutav väljaandjaTel: 667 0044
Erkki Peetsalu
Erkki PeetsaluPeatoimetajaTel: 501 8100
Margit Raias
Margit RaiasToimetaja-korrektorTel: 504 1108
Sven Puusepp
Sven PuuseppGraafiline disainerTel: 512 3163
Markus Savi
Markus SaviReklaamimüügi projektijuhtTel: 58 807 706