National Geographic Eesti, 8/2020

National Geographic Eesti 2020. aasta augustikuu numbri kokkuvõte

TOIMETAJA VEERG: Mida me ajaloost ei õpi.

TRÜKIPROOV: Lukus suurlinn – Helikopterilt pildistatud vaated näitavad ilmekalt, kuidas newyorklased üheskoos kodus püsisid, et peatada Covid-19 levikut.

KOROONAVIIRUS: Kui virtuaalne elu muutub karantiiniks – Minu põlvkonnale on virtuaalmaailm kodune. Aga kui koroonaviirus meid füüsilisest maailmast ära lõikas, läks midagi kaotsi.

KOROONAVIIRUS: Käed viirusest puhtaks – Kas maailma vaesed saavad lõpuks ometi puhta vee, millega käsi pesta, ja mida juua?

National Geographic
National Geographicu põnevad erinumbrid
Ajakiri ilmub kuus korda aastas.

AVASTA: Dodo uus välimus; Aeglaselt ja mustvalgelt; Maagiliste seente ravitoime; Tuleviku tsement; Kuidas muudab röövik pimedana värvi?; Ursonite paaritumine nõuab osavust; Isane karuslane peibutab taguotsaga.

AVASTA: Välitööde märkmed – Teadus maandab maavärinaohtu; Miks me hoolime loomadest; Oscar Nilsson – Ta rekonstrueerib arheoloogide leidude põhjal tõetruid inimnägusid.

AVASTA: Elu karmim ronimine – Kui maailma teadaolevalt sügavaim koobas äkitselt veega täitus, pidi Vene tipp-koopauurijatega kaasas olnud fotograaf enda päästmiseks meeleheitlikult ronima.

KUIDAS PANDEEMIAD MEID MUUDAVAD: Kas saadud õppetunnid on meil meeles ka siis, kui oht on möödas?

VESI KÕIKJAL JA EIKUSAGIL: 3900-kilomeetrisel rännakul läbi India avaldub India pühade jõgede müstiline veetlus – ja kriis, mis ohustab üht eluviisi.

„MA KARDAN KOGU AEG“: Uganda metsaelupaikade vähenedes söövad näljased šimpansid aed- ja põlluvilju – ja röövivad kohalike elanike lapsi. See paneb proovile inimeste ja ühe kaitsealuse looma suhte.

MEIE FOTOGRAAFIDELT: Yane Kang.

TOIMETAJA VEERG: Metsas elu käib.

Jaga lugu:
Klienditeenindus
KlienditeenindusVana-Lõuna 39/1, 19094 TallinnTel: 667 0099 (tööpäeviti 9–17)
Rain Väät
Rain VäätVastutav väljaandjaTel: 667 0044
Erkki Peetsalu
Erkki PeetsaluPeatoimetajaTel: 501 8100
Margit Raias
Margit RaiasToimetaja-korrektorTel: 504 1108
Sven Puusepp
Sven PuuseppGraafiline disainerTel: 512 3163
Markus Savi
Markus SaviReklaamimüügi projektijuhtTel: 58 807 706