National Geographic Eesti eriväljaanne "Toitumise kunst"

Foto: National Geographic

SISUKORD

SISSEJUHATUS: MIDA, MILLAL JA KUIDAS SÜÜA

ESIMENE OSA

KUIDAS TOIT TOIMIB

Toit on oluline igas mõttes: meditsiiniliselt, bioloogiliselt, füüsiliselt, emotsionaalselt ja sotsiaalselt. Siin aitame sul mõista, kuidas see, mida süüa ja samavõrd ka millal süüa, võib mõjutada su tervist.

TEINE OSA

National Geographic
National Geographicu põnevad erinumbrid
Ajakiri ilmub kuus korda aastas.

ÕIGE AJASTUSE MEETOD

Tutvu oluliste toitumisjuhiste ja optimaalse toitumiskavaga igaks päevaks. Alusta oma päevi sinu ööpäevarütmiga sobiva toiduga ja varusta end päevaks toitainetega, mis on su kehale parimad.

KOLMAS OSA

MIDA MILLAL SÜÜA

Mida sa erinevates elulistes olukordades sööd? Need enam kui 30 õige ajastuse meetodil põhinevat näidisstsenaariumi näitavad, kuidas igasugustes ette tulevates olukordades navigeerida. Võta seda parima toitumisspikrina.

Lõppsõna

Tartu 2024: Toiduhuvilise teejuht Lõuna-Eestisse

Jaga lugu:
Klienditeenindus
KlienditeenindusVana-Lõuna 39/1, 19094 TallinnTel: 667 0099 (tööpäeviti 9–17)
Rain Väät
Rain VäätVastutav väljaandjaTel: 667 0044
Erkki Peetsalu
Erkki PeetsaluPeatoimetajaTel: 501 8100
Margit Raias
Margit RaiasToimetaja-korrektorTel: 504 1108
Sven Puusepp
Sven PuuseppGraafiline disainerTel: 512 3163
Jaanus Sarapuu
Jaanus SarapuuReklaamimüügi projektijuhtTel: 5166 960